Παναθηναϊκός: Νέες εικόνες από το γήπεδο στον Βοτανικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 20:39 Παναθηναϊκός: Νέες εικόνες από το γήπεδο στον Βοτανικό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο απεικονίζονται νέα πλάνα από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που θα φτιαχτεί στον Βοτανικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για την αναβάθμιση του Ελαιώνα, ανεβάζοντας βίντεο στο twitter, το οποίο δείχνει νέα πλάνα από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που θα φτιαχτεί στον Βοτανικό.

“Μία τεράστια περιοχή αποδίδεται στους κατοίκους για να αρχίσει μία διπλή ανάπλαση που θα αναβαθμίσει τη ζωή των πολιτών. Ο Ελαιώνας μετατρέπεται σε πνεύμονα αθλητισμού, πρασίνου, πολιτισμού και οικονομικής δραστηριότητας. Ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η ζωή στο κέντρο της Αθήνας”, αναφέρει ο Πρωθυπουργός.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση