Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 19:07 Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αεροβόλων Όπλων, στο αεροβόλο πιστόλι.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Εσθονία, η Ελλάδα είχε διπλή επιτυχία, αφού εκτός από την Άννα Κορακάκη, συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία και κατέκτησε την 4η θέση, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στη “μάχη” για το χρυσό μετάλλιο, η Άννα Κορακάκη “πάλεψε” με την Καμίλ Ζεντρεζέφσκι από τη Γαλλία, αλλά μετά από “θρίλερ”, κατάφερε να πάρει οριακά την πρώτη θέση και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση