Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Μάρεϊ, ήταν έμπνευση για μένα» - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 21:09 Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Μάρεϊ, ήταν έμπνευση για μένα» - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σπουδαίο Άντι Μάρεϊ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από αγώνα δύο ημερών απέκλεισε με 3-2 σετ τον Άντι Μάρεϊ μέσα στο Λονδίνο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Αφού αποθεώθηκε από την Πάουλα Μπαντόσα και την οικογένειά του μίλησε στην on-court συνέντευξη και στάθηκε κυρίως στον Άντι Μάρεϊ.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι τόσα χρόνια στο tour, έχει κάνει δύο σοβαρές επεμβάσεις και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για το μέλλον. Είχα άγχος, έπρεπε να το ξεπεράσω. Όταν παίζεις για πρώτη. Είναι δύσκολο το γεγονός ότι μεγαλώνεις βλέποντας τον να παίζει σε αυτό το κορτ. Όπως είπα είχα ανατριχιάσει όταν πήρε το πρώτο του τίτλο εδώ.

Ήταν ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω. Όταν μεγαλώνεις και τον βλέπεις να αγωνίζεται εδώ. Ήταν έμπνευση για εμένα. ένας από τους κορυφαίους τέσσερις τενίστες μαζί με τον Νόβακ, τον Ρότζερ και τον Ράφα. Αυτοί οι τέσσερις καθόρισαν το παιχνίδι και είναι ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα και είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα» είπε ο Στέφανος και ερωτηθείς για την διακοπή σημείωσε: «Δεν με βοήθησε η διακοπή. Όταν είσαι ένα σετ πίσω πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να επιστρέψει πολλές μπάλες, έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να πάρω τη νίκη. Τα πόδια είναι σφικτά τώρα με έκανε να τρέξω σκληρά. Ήταν κάτι δύσκολο».

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση