Πρόταση μαμούθ 180 εκατ. ευρώ της Αλ Ιτιχάντ στον Σαλάχ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:31 Πρόταση μαμούθ 180 εκατ. ευρώ της Αλ Ιτιχάντ στον Σαλάχ

Προσφέρει 70 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ.

Η αραβική εφημερίδα «Al-Riyadiah» αποκάλυψε πως η Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί να πάρει τον Μοχάμεντ Σαλάχ από την Λίβερπουλ κι έχει κάνει μάλιστα μία εξαιρετική πρόταση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η αραβική ομάδα προσέφερε 180 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών στον Αιγύπτιο επιθετικό ενώ στους «Ρεντς» πρότεινε το ποσό των 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις από κοντινό πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαιώνει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

«Είναι αλήθεια. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Σαλάχ και της Αλ Ιτιχάντ. Αυτό είναι που μπορώ να πω για τώρα, δεν έχω άλλες λεπτομέρειες» και συνέχισε «Η προσφορά πρέπει να είναι εντυπωσιακή για τον Αιγύπτιο για να έρθει να παίξει στην Σαουδική Αραβία. Ο Σαλάχ έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στην Αγγλία».

Πηγή: gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση