Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Τσατσαρώνη: Η μεταφράστρια στις θρυλικές συνεντεύξεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 14:29 Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Τσατσαρώνη: Η μεταφράστρια στις θρυλικές συνεντεύξεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Η Μαρία Τσατσαρώνη διετέλεσε για χρόνια διερμηνέας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Συνέδεσε το πρόσωπό της με τις θρυλικές συνεντεύξεις Τύπου, στα χρόνια που βρισκόταν ο ίδιος στον Παναθηναϊκό.

Η Μαρία Τσατσαρώνη, διερμηνέας του σπουδαίου Σέρβου τεχνικού, αλλά και με σπουδαία επαγγελματική διαδρομή, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και τον κόσμο του αθλητισμού.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της (Cobrasports.gr) είχε αποκαλύψει ότι μιλάει 14 γλώσσες, ενώ είχε αναφερθεί και στη συνεργασία της με τον Ζοτς, για τον οποίο είχε δηλώσει ότι: «Είναι «κύριος» με το «κ» κεφαλαίο. Πάνω απ’ όλα «κύριος»! Είναι εξαιρετικός, νομίζω ότι έχει μια νοοτροπία, μια φιλοσοφία ζωής, που σπανίζει στις μέρες μας. Είναι πιο προσγειωμένος και πιο φιλοσοφημένος απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πίεση λόγω πρωταθλητισμού».

Μάλιστα είχε αναφερθεί και στο ιστορικό ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα με την Πρόκομ, λέγοντας ότι: «Μιλούσε σερί για εννιά λεπτά και παραπάνω ήταν πραγματικά αξέχαστο! Με είχε κάνει, μάλιστα, και γνωστή εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι από το Ισραήλ πρόσφατα. (γέλια) Ο Ζέλικο έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει συγγνώμη που μιλούσε τόση ώρα».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση