Ρενέ Χένρικσεν για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πήρα τη ζωή μου πίσω με τη νέα θεραπεία»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 12:02 Ρενέ Χένρικσεν για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πήρα τη ζωή μου πίσω με τη νέα θεραπεία»

Ο Ρενέ Χένρικσεν κατάφερε να βγει νικητής από τη σκληρότερη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, αυτή με τον καρκίνο.

Ο Ρενέ Χένρικσεν μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι με τη θεραπεία που ακολουθεί πήρε πίσω ξανά την παλιά του ζωή.

Ο 53χρονος παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πηγαίνει φορά το μήνα στο νοσοκομείο, όπου κάνει ένεση στο στομάχι.

“Φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ όταν το έμαθα. Αλλά τώρα βρίσκομαι σε μία καλή φάση στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και έχω μείνει έκπληκτος από τη νέα μορφή θεραπείας.

Δεν έχω παρενέργειες και μπορώ να πάω κατευθείαν σπίτι και να δουλέψω μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο. Ανέκτησα ξανά την παλιά μου ζωή, κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό να συμβεί.

Θα μπορούσα να πω ότι γεννήθηκα ξανά. Με τη νέα θεραπεία έχω ανακτήσει την ποιότητα ζωής μου”, ήταν τα λόγια του Ρενέ Χένρικσεν.

Ο παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα, καθώς η Κηφισιά τον τίμησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση