Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ: Ψάχνει την πρώτη νίκη σε ομίλους μετά από 13 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 09:57 Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ: Ψάχνει την πρώτη νίκη σε ομίλους μετά από 13 χρόνια

Πάνω από 50.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του «τριφυλλιού».

Επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους με νίκη αναζητά ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοξενεί στο κατάμεστο και καταπράσινο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ψάχνει νίκη σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 13 χρόνια.

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση μετά και το 5-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ένα ματς στο οποίο είχε τον Μπερνάρ σε τρομερά κέφια, αλλά είδε και τον Αϊτόρ να βρίσκει δίχτυα πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του. Μάλιστα, ο Γεβντάι είναι διαθέσιμος όπως αναμενόταν και μόνο ο Βαγιαννίδης βρίσκεται εκτός αποστολής, ενώ υπάρχουν αρκετές ανάσες αφού το πιο πρόσφατο ματς ήταν το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντιγκίν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση