Αγωνία για Λιονέλ Μέσι: Αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Τορόντο FC

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:57 Αγωνία για Λιονέλ Μέσι: Αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Τορόντο FC

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε τραυματίας στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού της Ίντερ Μαϊάμι με την Τορόντο FC.

Η Ίντερ Μαϊάμι συνέτριψε την Τορόντο FC με 4-0, ωστόσο δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη της, αφού ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε τραυματίας στο 37′, με τον ίδιο μάλιστα να ζητάει την αλλαγή.

Άπαντες στην ομάδα αγωνιούν για τον τραυματισμό του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ο Μέσι θα υποβληθεί σε εξετάσεις και όλοι περιμένουν να μάθουν αν θα προλάβει του τελικό U.S Open Cup εναντίον του Χιούστον στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και ο Τζόρντι Άλμπα μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Φακούντο Φαρίας άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Στο 54′ και στο 87′ πέτυχε δύο γκολ ο Ρόμπερτ Τέιλορ, ενώ ένα ακόμη τέρμα σημείωσε ο Μπέντζαμιν Κρεμάσκι (73′).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση