Ολυμπιακός: Video από τη βραδιά του Νίκου Αναστόπουλου με τις νέες επετειακές φανέλες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 11:51 Ολυμπιακός: Video από τη βραδιά του Νίκου Αναστόπουλου με τις νέες επετειακές φανέλες

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον θρύλο της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ιστορική σεζόν του, στην οποία κατέκτησε το “χάλκινο παπούτσι” της Ευρώπης.

Με 29 γκολ στην αγωνιστική περίοδο 1982-83, ο Αναστόπουλος είχε αναδειχθεί τρίτος καλύτερος σκόρερ της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες γιόρτασαν το γεγονός 40 χρόνια μετά, με μία ειδική εκδήλωση.

Σε αυτή παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και φυσικά, ο ίδιος ο Αναστόπουλος, ο οποίος και παρουσίασε τις επετειακές φανέλες που έβγαλαν οι “ερυθρόλευκοι” για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση