Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ισοπαλία με πέναλτι στο τέλος για τους Γιαννιώτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 21:28 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ισοπαλία με πέναλτι στο τέλος για τους Γιαννιώτες

Ο Ατρόμητος έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο Περιστέρι, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με ένα γκολ από πέναλτι στο φινάλε του αγώνα και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στη 13η αγωνιστική της Super League 1.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς το πολυπόθητο γκολ, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο μέρος. Μπαίνοντας πιο δυνατά στο ματς και μετά από δύο καλές στιγμές με Κούεν και Αγκιμπού Καμαρά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 64′. Ο Βέργος έκλεψε την μπάλα από τον Τσαούση και ο Ρομπάιγ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ για να νικήσει τον Κλέιμαν, για το 1-0 στο ματς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει στα συνέχεια και έφθασε στην ισοφάριση στο 83′. Ο Ντε Μποκ σταμάτησε με μαρκάρισμα τον ταχύτατο Λέο στον κενό χώρο και ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι. Ο Εραμούσπε δεν αστόχησε για μία ακόμη φορά και σκόραρε για το 1-1 στο ματς, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ (79′ Έρλινγκμαρκ) – Ρομπάιγ (88′ Γιουμπιτάνα), Κούεν (67′ Ντιρκς), Καμαρά- Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα (90+1′ Τζίνο) – Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (70′ Γκάρο) – Μπάλαν (70′ Λέο).

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση