Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Βόλος – Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 15:30 Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Βόλος – Ολυμπιακός (φωτο intime)

Μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ματς.

Λίγες ώρες μετά τον επεισοδιακό αγώνα μεταξύ Βόλου – Ολυμπιακού και την ανακοίνωση – καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η εισαγγελεας του Αρείου Πάγου καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ενημέρωση.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας: «Κατόπιν της από 3 -12- 2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση