Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 12:31 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκράμπριελ Περέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε, ώστε να δώσει μία ακόμη λύση για την άμυνα, στον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 23χρονος Περέιρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην πρώτη σεζόν του με τη Ζιλ Βιθέντε στην Πορτογαλία και ο Ολυμπιακός κινείται για να τον φέρει στην Ελλάδα, με μετεγγραφή.

Ο υψηλόσωμος στόπερ είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία τον απέκτησε με τη σειρά της από την πορτογαλική Βιλαφρανκένσε τον Ιανουάριο του 2023, έναντι 650.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Περέιρα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση