Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Εύκολη νίκη για τους Περιστεριώτες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 21:03 Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Εύκολη νίκη για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς εντός έδρας, με τους Περιστεριώτες να επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, βυθίζοντας παράλληλα την αντίπαλο τους και άλλο στην βαθμολογία της Super League.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, με τους παίκτες του Σάσα Ίλιτς να κάνουν το 1-0 στο 8ο λεπτό χάρη στο γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ο Αντρέας Κουέν στο 56΄ έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο, με τον Νίκο Βέργο στο 87΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Με αυτή του τη νίκη ο Ατρόμητος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά την έλευση του Σάσα Ίλιτς, με τους Περιστεριώτες μάλιστα να ανεβαίνουν στην 8η θέση της Super League με 19 βαθμούς, ένα λιγότερο από την 7η Λαμία και τέσσερεις από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά της η Κηφισιά προβλημάτισε για ένα ακόμη παιχνίδι με την απόδοση της και παρέμεινε στην προ τελευταία θέση της Super League, μόλις δυο βαθμούς περισσότερους από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση