Λιονέλ Μέσι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 12:45 Λιονέλ Μέσι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του (φωτο Reuters)

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να φθάσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2022 και γιγάντωσε το θρύλο του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, γεγονός που καταγράφεται και στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο “Messi’s World Cup: The Rise of a Legend” (Το Μουντιάλ του Μέσι: Η άνοδος ενός θρύλου) και θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου από την Apple TV, αλλά ήδη βρίσκεται στον “αέρα” το τρέιλερ, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής.

Ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση με το τρέιλερ στα social media και έγραψε: “Μια νίκη 17 χρόνια στα σκαριά. Ανυπομονώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας. Το Messi’s World Cup: The Rise of a Legend κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου. Μια κατάκτηση που πήρε 17 χρόνια… Είμαι περήφανος που μοιράζομαι την ιστορία μου μαζί σας. Το ντοκιμαντέρ του Apple TV για τα Μουντιάλ και τη νίκη μας στο Κατάρ κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου”.

Ο Μέσι κατέκτησε το Μουντιάλ στην πιθανότατα τελευταία του συμμετοχή.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση