ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η πιθανότητα αναβολής και η επικρατέστερη νέα ημερομηνία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 18:51 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η πιθανότητα αναβολής και η επικρατέστερη νέα ημερομηνία

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League οδεύει προς αναβολή. Ποια είναι η επικρατέστερη νέα ημερομηνία για να γίνει το παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στη Super League για αναβολή του κυριακάτικου (18/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το ερυθρόλευκο αίτημα θα συζητηθεί σε ΔΣ το μεσημέρι της Πέμπτης (15/02, 15:45).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη (15/2, 19:45) τη Φέρεντσβάρος στο Καραϊσκάκης, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa Conference League και την ερχόμενη Πέμπτη (22/2, 22:00) ακολουθεί η ρεβάνς στη Βουδαπέστη.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αναβολής, καθώς κι αυτός έχει βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι για το πρωτάθλημα (ΑΕΚ. Ολυμπιακός) και τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η επικρατέστερη νέα ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Σε περίπτωση που το αίτημα του Ολυμπιακού γίνει δεκτό, θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες των αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Οι επιλογές είναι ελάχιστες καθώς και ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τους “16” του Conference League.

Το πιθανότερο είναι πως το ντέρμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. Σε αυτή την ημερομηνία έχει οριστεί η 25η αγωνιστική, η οποία θα μεταφερθεί για το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου, ενώ η 26η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Μαρτίου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση