Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 23:31 Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Βόλο να είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς κατάφερε να ανεβεί στην βαθμολογία.

Μετά το τέλος των τεσσάρων παιχνιδιών για τα πλέι άουτ της Super League, η δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας ολοκληρώθηκε, με την βαθμολογία να έχει μια σημαντική αλλαγή.

Και αυτό διότι ο Βόλος ο οποίος συνέτριψε 4-1 την Κηφισιά ανέβηκε από την ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα άφησε πίσω του τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα η Κηφισιά βρίσκεται πλέον στην προ τελευταία θέση, ενώ ουραγός παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μοιράστηκε ένα πόντο στο γήπεδο του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε πως δύσκολα θα κινδυνέψει, ενώ ΟΦΗ και Ατρόμητος σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League

7.Ατρόμητος 32
8. Αστέρας Τρίπολης 31
9. Πανσερραϊκός 30
10. ΟΦΗ 27
11. Βόλος 25
12. Παναιτωλικός 24
13. Κηφισιά 22
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19

H επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 6 Απριλίου

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 17:00
Παναιτωλικός – Βόλος 19:30
Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 19:30
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 20:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση