ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι στην κατάμεστη «OPAP Arena» με διαφορετικούς σκοπούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:39 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι στην κατάμεστη «OPAP Arena» με διαφορετικούς σκοπούς

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (20:30 Cosmote Spot 1) στην κατάμεστη «OPAP Arena» για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τις ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικό σκοπό η κάθεμια.

Η πρωτοπόρος της Super League ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Ένωση να έχει απόσταση πέντε βαθμών από τους «ερυθρόλευκους». Aπό την πλευρά της η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προέρχονται από την βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπολογίζει όλους του τους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» να έχει ορισμένες εκπλήξεις.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ρικάρντο Όρτα που έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, ενώ αντίθετα μετά από αρκετό διάστημα συμπεριλήφθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έχουν ήδη ανακοινώσει sold out για το ντέρμπι, ενώ μάλιστα έχουν γίνει και σχετικές συστάσεις στον κόσμο που θα βρεθεί στην «OPAP Arena» προκειμένου η αναμέτρηση να κυλίσει ομαλά και να μην υπάρξουν έκτρωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, με προπονητή τότε στους Πειραιώτες να είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση