Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 15:10 Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν (φωτο intime)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Την είδηση επιβεβαιώνει και η ισπανική ιστοσελίδα relevo.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βάσκος τεχνικός έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για επέκταση του συμβολαίου του, μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο, με τους Πειραιώτες να δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους στο πρόσωπο του πολύπειρου προπονητή.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται πλέον και από την Ισπανία, καθώς η ισπανική ιστοσελίδα relevo αναφέρει ότι οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον οδήγησε στα προημιτελικά του Conference League, ενώ τον έχει κρατήσει και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, παρά την άσχημη εικόνα της ομάδας στο μέσο της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση