Μακρόν για την παρουσία του Μπαπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Βασίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 16:13 Μακρόν για την παρουσία του Μπαπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Βασίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Πρόεδρος της Γαλλίας Μανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα (11/05) ότι βασίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης για την παρουσία του Κιλιάν Μπαπέ στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ένα 24ωρο περίπου αφότου ο Κιλιάν Μπαπέ επισημοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο πρόεδρος της Γαλλίας Μανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι βασίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη ομάδα του Γάλλου επιθετικού, σχετικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Βασίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει τον Κιλιάν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να έλθει να παίξει με τη γαλλική ομάδα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σε ένα βίντεο όπου απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου για την Ευρώπη.

«Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο σχόλιο» ανέφερε ερωτηθείς για την αποχώρηση του Μπαπέ.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση