ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες στο εξ αναβολής ντέρμπι των πλέι οφ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 19:34 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες στο εξ αναβολής ντέρμπι των πλέι οφ Φωτό: intime

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται απόψε (12/05/24, 20:00) με τον Ολυμπιακό, σε έναν εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες του αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε για τον ΠΑΟΚ τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Τόμας για την επιθετική τριάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα Ράχμαν, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Κωνσταντέλιας και Α. Ζίβκοβιτς και Τόμας

Η ενδεκάδα του Ολυμπαικού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Τσικίνιο, Ορτα, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση