«Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» - Το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ - Φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 20:48 «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» - Το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ - Φωτογραφία

Οι οπαδοί του Άρη και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έχουν αδελφικές σχέσεις και οι Γερμανοί ευχήθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίσει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό

H Ντόρτμουντ έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga κερδίζοντας 4-0 την Ντάρμσταντ. 

Οι οπαδοί της αποθέωσαν τον Μάρκο Ρόις που κλείνει την καριέρα του αλλά δεν ξέχασαν και τους φίλους τους στον Άρη. Όπως είναι γνωστό οι οπαδοί των δύο ομάδων διατηρούν άριστες σχέσεις και οι Γερμανοί θέλησαν να το δείξουν για μια ακόμη φορά.

 
asris_

Οι φανατικοί της Ντόρτμουντ σήκωσαν ένα πανό στην εξέδρα που έγραφε στα ελληνικά: «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο». 

Ο Άρης θυμίζουμε το επόμενο Σάββατο παίζει τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο και διεκδικεί τον πρώτο τίτλο του μετά το 1970. 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση