Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται και νέες συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 23:50 Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται και νέες συλλήψεις

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που την βίαζε και την εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη και αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για την φρικιαστική αυτή υπόθεση καθώς έχουν ταυτοποιηθεί και νέοι θύτες. Περισσότερο φως στην υπόθεση αυτή θα δώσει η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που αναμένεται να επόμενα 24ωρα.

Στην πρώτη κατάθεση το κοριτσάκι περιγράφει πως βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Τα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα και περιέγραψε στους αστυνομικούς σοκάρουν. Για 150 ημέρες ο Ηλίας Μίχος βίασε όχι μόνο το σώμα της αλλά και τη ψυχή της.

«Ο 53χρονος μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα», ανέφερε η 12χρονη.

Παράλληλα οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα με περισσότερα μέλη και περισσότερα θύματα. Αυτό που διερευνάται επίσης είναι και διακίνηση πορνογραφικού υλικού καθώς στο κινητό της 12χρονης βρέθηκε παρόμοιο υλικό.

Ακόμη ερευνώνται οι καταγγελίες ότι η 12χρονη με τον 53χρονο αλλά και τη μητέρα της πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολοι» οι βιασμοί του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν αν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν πέσει και άλλα άτομα.

Ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης στην υπόθεση

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό είναι η μητέρα της που κατηγορείται για μαστροπεία κάτι που όμως που αρνείται κατηγορηματικά.

Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ίδια ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της βρίσκονται, με εισαγγελική παραγγελία, στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.

Η μητέρα αν και μόλις 37 χρονών έχει ήδη οκτώ παιδιά. Τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα παιδάκια τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής. Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου και στη συνέχεια έφερνε περιστασιακά στο μαγαζί τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Αυτή την ώρα η κατηγορούμενη κρατείται στο τμήμα Ανηλίκων μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη ενώ δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί.

«Δεν θα εξέδιδα το παιδί μου»

Η 37χρονη μητέρα αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού της.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες που αποδίδονται. Δεν ήξερα τίποτα και ουδέποτε θα εξέδιδα το παιδί μου», υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης.

Είναι η ίδια που εξοργισμένη έπνεε μένεα κατά του Μίχου λέγοντας ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια της αν δεν τιμωρηθεί ο 53χρονος. Ο νόμος όμως βρήκε σοβαρές ενδείξεις ότι η μητέρα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

«Εγώ σε κάποια φάση μπορώ και να το πιστέψω και ξέρετε τι λέω; Αυτή ξέρεις τι θέλει; Να την τραβήξεις και να της γδάρεις όλο το τομάρι, να τη γεμίσεις αλάτι και μετά να της βάλεις φωτιά. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πω», ανέφερε η θεία μητέρας 12χρονης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση