O διαχειριστής του Thank You Next δίνει την πιο σωστή συμβουλή σε εργαζομένους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 18:02 O διαχειριστής του Thank You Next δίνει την πιο σωστή συμβουλή σε εργαζομένους

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κανέλλη, τον άνθρωπο πίσω από το Thank you Next, κάνει τον γύρο του TikTok και του Instagram.

O Δημήτρης Κανέλλης, α άνθρωπος που διαχειρίζεται μια από τις πιο γνωστές ομάδες στο Facebook, μίλησε για εκείνη την εργασιακή του εμπειρία που τον έκανε να κλάψει, να πάθει κρίση και να αισθανθεί πολύ άσχημα με τον εαυτό του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα δίνει τη καλύτερη συμβουλή σε όλους εκείνους τους εργαζόμενους που ζουν ή θα ζήσουν στο μέλλον κάτι αντίστοιχο.

@notifyshow Kανείς δεν φεύγει από την Mordor | Θα Σας Ειδοποιήσουμε #notifyshow #tiktok #fyp #foryou #business #lotr #mordor @spyrando @kintzios @cinnamonellis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση