Θεσσαλονίκη: Παραλίγο... ασφαλτόστρωση - Άφησαν το σημείο που είχε σταθμεύσει αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 09:29 Θεσσαλονίκη: Παραλίγο... ασφαλτόστρωση - Άφησαν το σημείο που είχε σταθμεύσει αυτοκίνητο

Συνεργεία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν ασφαλτόστρωση σε δρόμο, εκτός… από ένα σημείο.

Σε επικό... fail εξελίχθηκε η ασφαλτόστρωση ενός δρόμου στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργεία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν ασφαλτόστρωση σε δρόμο, εκτός… από ένα σημείο, καθώς ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, thestival.gr, ένας ολόκληρος δρόμος ασφαλτοστρώθηκε, εκτός από ένα μικρό σημείο.

Αυτό συνέβη διότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που πάρκαρε στην οδό Ανδρομάχης, στον Εύοσμο, δεν φρόντισε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Βέβαια, εφόσον το όχημα ήταν ούτως ή άλλως σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν θα έπρεπε να αρχίσει καν η ασφαλτόστρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση