Κρήτη: Ένοχος ο 55χρονος για αποπλάνηση της ανήλικης εγγονής του -Φυλάκιση με αναστολή για τη σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:59 Κρήτη: Ένοχος ο 55χρονος για αποπλάνηση της ανήλικης εγγονής του -Φυλάκιση με αναστολή για τη σύζυγό του

Ένοχους έκρινε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, τον 55χρονο παππού και τη σύζυγό του, για την υπόθεση αποπλάνησης της ανήλικης εγγονής τους, όταν εκείνη ήταν μόλις 3-4 ετών.

Ο παππούς κρίθηκε και στο δεύτερο βαθμό ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, ενώ η γιαγιά του παιδιού κρίθηκε ένοχη για συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου.

Ποινή κάθειρξης 10 ετών για τον 55χρονο

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ στη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή. Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση