Φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων - Μήνυμα του 112 και μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 16:28 Φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων - Μήνυμα του 112 και μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στον Ασπρόπυργο. Η εστία εντοπίζεται σε εγκαταστάσεις εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και μακριά από τζάμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (23.11.2022) στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε φωτιά σε εξωτερικό χώρο εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων.

Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Στο μεταξύ, μήνυμα από 112 εστάλη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και μακριά από παράθυρα.

Όπως φαίνεται παρακάτω σε φωτογραφίες και βίντεο του korinthostv, πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό, ενώ η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου στο σημείο γίνεται κανονικά:

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση