Νίκος Παππάς: Καταθέτει μήνυση κατά της γραμματέας Καλογρίτσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 13:57 Νίκος Παππάς: Καταθέτει μήνυση κατά της γραμματέας Καλογρίτσα (φωτο intime)

Μετά την κατάθεσή της ότι έφευγαν χρήματα από το γραφείο του επιχειρηματία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ψευδομάρτυρα» χαρακτηρίζει την γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της.

Με δήλωσή του ο κ. Παππάς ενημερώνει για την κατάθεση μήνυση κατά της γραμματέας του επιχειρηματία, Ευθαλίας Διαμαντή, μετά τους ισχυρισμούς της ότι από το γραφείο του εργοδότη της έφευγαν τσάντες με λεφτά για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατά την κατάθεσή της, η κα Διαμαντή ανέφερε, επίσης, ότι από τον επιχειρηματία ζήτησαν να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού, που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς και το κόμμα και προσέθεσε ότι από τον κ. Καλογρίτσα ζήτησαν να «δανείσει» το όνομά του για τη σύσταση του καναλιού.

Η δήλωση του Νίκου Παππά

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της. 

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς. 

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της. Ας συνεχίσουν έτσι. Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση