Βιασμός στον Κολωνό: Στη φυλακή γείτονας και φίλος της οικογένειας της 12χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 13:16 Βιασμός στον Κολωνό: Στη φυλακή γείτονας και φίλος της οικογένειας της 12χρονης

Ακόμα ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προφυλακίστηκε σήμερα (22.02.2023), με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους στην υπόθεση του βιασμού τους οποίους η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ένας από τους επτά προφυλακισθέντες, 33 ετών, φαίνεται να έστελνε την γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο της γειτονιάς και ο ίδιος έμενε πίσω στο σπίτι όπου προχωρούσε στον βιασμό της 12χρονης.

Η σύζυγος του 33χρονου αρνείται τα πάντα λέγοντας πως η οικογένειά της βοηθούσε κατά καιρούς οικονομικά τόσο την 12χρονη όσο και τη μητέρα της.

Σημειώνεται πως τις επόμενες μέρες ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα ο γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντίατρος, Φίλιππος Ντόβας, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ και ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντας πως δεν μιλούσε με τον Ηλία Μίχο για χρόνια.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση