«Κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα κακοποιημένο» - Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 11:54 «Κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα κακοποιημένο» - Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, η οποία εορτάζεται σήμερα (04.04.2023), έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι: «H Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων είναι μία ευκαιρία να αναλογιστούμε τι κάνουμε ως κοινωνία για την περίθαλψη και την προστασία τους».

«Αλλά και να θυμίσουμε τη σημασία της υιοθεσίας. Ώστε μία μέρα να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο: κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα κακοποιημένο», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται σχετικό βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση