Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος - Συγκίνηση Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 13:48 Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος - Συγκίνηση Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση

Την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Ο Γιάννης Οικονόμου θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές και για τον λόγο αυτό την θέση του θα πάρει ο κ. Άκης Σκέρτσος. Ανακοινώνοντας τον κ. Σκέρτσο και σε προσωπικό τόνο είπε: 

«Σήμερα κλείνει για εμένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα και να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις με πολιτικό τρόπο. Ευχαριστώ όλους τους πολιτικούς συντάκτες για την συνεργασία σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Μου δόθηκε το προνόμιο να είμαι ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που παρήγαγε πολύ πλούσιο έργο και μπορούσα να στέκομαι απέναντί σας με ειλικρίνεια και παρησσία και να ενημερώνω για το κυβερνητικό μας έργο.

Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς και τον πρωθυπουργό που μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι θεσμικά η φωνή της κυβέρνησης.

Παραδίδοντας στον Άκη Σκέρτσο χαμογελώ γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία που ξεκινούν καινούριες αρχές».

Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα ζητήσει εκλογές 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σάββατο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για την 21η Μαΐου», είπε ξεκινώντας την ενημέρωση ο κ. Οικονόμου.

Πρόσθεσε ότι «σε αυτή την κάλπη θα κριθεί ποιος θα είναι πρωθυπουργός και ποιος θα κυβερνήσει. Αν θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε ή αν θα επιστρέψουμε σε μια Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης».

Είπε ακόμα ότι «οι πολίτες ξέρουν ότι η Ελλάδα του 2023 είναι καλύτερη από εκείνη του 2019 και γνωρίζουν ποιος έχει αξιοπιστία και τίνος τα λόγια είναι κούφια, τόνισε και γι’ αυτό θα μας εμπιστευθούν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση και σημείωσε ότι παρά τις εξωγενείς προκλήσεις η κυβέρνηση τήρησε τις δεσμεύσεις της.

Δείτε την ενημέρωση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση