Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων πρότεινε η εισαγγελέας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 16:33 Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η εισαγγελέας, ολοκληρώνοντας την τριήμερη αγόρευσή της.

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας την μαραθώνια αγόρευσή της που κράτησε 3 ημέρες, πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Νωρίτερα την Παρασκευή (09.06.2023) η κ. Κυριακή Κλιάμπα αναφέρθηκε στους ρόλους και τη συμμετοχή των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων.

Μετά την αγόρευση «κόλαφο» που έκανε χθες η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, η διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Είναι η τρίτη ημέρα της αγόρευσής της, όπου σκιαγράφησε τους ρόλους των 12 κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, η εισαγγελέας τόνισε ξανά τις διαδοχικές αντιφάσεις και τα ψέματα που θεωρεί η ίδια ότι αναφέρθηκαν τόσο στην ανακρίτρια αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου από τους κατηγορούμενους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση