Τρίπολη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με βανάκι της Αστυνομίας – Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 14:57 Τρίπολη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με βανάκι της Αστυνομίας – Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ

Τραυματίστηκε ο αστυνομικός που βρισκόταν στο υπηρεσιακό όχημα.

Σοβαρό τροχαίο δυστήχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο 157 χλμ. του κλειστού αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Καλαμάτας, στο ύψος της ΒΙΠΕ Τρίπολης, αποτέλεσμα του οποίου ήταν ο θάνατος ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, για άγνωστη αιτία, ο οδηγός αυτοκινήτου εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε σφοδρά με βανάκι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για να κάνουν απεγκλωβισμό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο οδηγός του Ι.Χ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο αστυνομικός που βρισκόταν στο όχημα της υπηρεσίας είναι τραυματισμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση