Κως: Νέο βίντεο να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο από το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:51 Κως: Νέο βίντεο να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο από το σπίτι του

Επιβεβαιώνει την κατάθεση του συγκατοίκου του 32χρονου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου. Πλέον, το νέο βίντεο πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος από Μπαγκλαντές, κύριος ύποπτος για το έγκλημα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ωστόσο επιμένει να αρνείται την κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας «ότι ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε "έλα να με πάρεις". Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA που ελήφθη από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 27χρονη.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση