Η ΑΕΚ καταγγέλλει Ντινάμο Ζάγκεμπ και ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Ανήθικο να συμμετάσχουμε σε σύσκεψη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 11:07 Η ΑΕΚ καταγγέλλει Ντινάμο Ζάγκεμπ και ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Ανήθικο να συμμετάσχουμε σε σύσκεψη»

“Σκληρή” στάση και αποχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αποψινού αγώνα μ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η Ένωση κατηγόρησε ευθέως την Κροατική ομάδα και την ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ τς Δευτέρας (07.08) στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν το θάνατο οπαδού της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν από Κροάτες χούλιγκαν έξω από την “OPAP Arena” και που προκάλεσαν τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εξέφρασε την οργή της, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η πλευρά της ΑΕΚ αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από σημερινή πρωινή σύσκεψη με την UEFA, εκφράζοντας δριμύ κατηγορώ κατά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της αστυνομίας για τις ευθύνες τους.

Ο CEO της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς, εξέφρασε τη θέση της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θεωρεί αδιανόητο να βρίσκεται στον ίδιο χώρο και να συνομιλεί με τους ανθρώπους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που γνώριζαν για το κομβόι των οπαδών τους που διήνυσαν τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν στην Αθήνα με τέτοιες διαθέσεις, παρά την απαγόρευση της UEFA.

Γι’ αυτό χαρακτήρισε απόλυτα υπεύθυνη για όσα έγιναν τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ κατηγόρησε και την ΕΛ.ΑΣ., υπό την ανοχή της οποίας έγιναν όλα. «Γνώριζε τα πάντα και επέτρεψε να γίνει», είπε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση