Άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 20:15 Άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες στη νέα και παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,5 τόνους υγραέριο.

Το βυτιοφόρο έπιασε φωτιά λίγο πριν πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο και η πυροσβεστική κατάφερε να την σβήσει όμως μετά τον περιορισμό της φωτιά έγινε αντιληπτή η διαρροή υγροποιημένου αερίου.

Μάλιστα η μετάγγισή του από το καμένο βυτιοφόρο είναι μια εξαιρετικά «λεπτή» επιχείρηση, η οποία αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες και για λόγους ασφαλείας δεν πρόκειται να ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο. Παράλληλα διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι άνοιξε μόνο το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση