Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο οπαδός που συνελήφθη για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 19:26 Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο οπαδός που συνελήφθη για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί εντός της εβδομάδας έλαβε ο 43χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνοδευόταν από δικηγόρο. Όπως και οι συγκατηγορούμενοι του, Έλληνες και Κροάτες ο 43χρονος συνελήφθη βάση εντάλματος σύλληψης για τρεις κακουργηματικές κατηγορίες ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών και επτά πλημμεληματικές με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Ο 43χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Γκύζη ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, στο αυτοκίνητο του και τη μοτοσυκλέτα του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

-κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,

-2 μεταλλικά μπαστούνια baseball

-3 κράνη, χρώματος μαύρο,

-συσκευή κινητού τηλεφώνου,

-ξύλινο στειλιάρι

Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από την επίθεση  ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση