Έβαλε... γράσο σε παιδική χαρά για να μην πηγαίνουν τα πιτσιρίκια και τον ενοχλούν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 12:32 Έβαλε... γράσο σε παιδική χαρά για να μην πηγαίνουν τα πιτσιρίκια και τον ενοχλούν

Έλληνας κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 54χρονου φερόμενου ως δράστη για τον βανδαλισμό στην καινούργια παιδική χαρά στις Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές ενώ εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορές και αναμένεται να ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, νέα πρότυπη παιδική χαρά τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά τον βανδαλισμό που υπέστη ενώ το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Μυρτιάς απέναντι από το 37ο Δημοτικό Σχολείο.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ενημερώθηκε από την Αστυνομία, ότι Έλληνας κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Έτσι, συνεργείο του δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους.

Ο συλληφθείς τοποθέτησε γράσο στα παιχνίδια της παιδικής χαράς, προκειμένου να αποτρέψει τα εκατοντάδες παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά το πάρκο να εισέλθουν, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Ηρακλείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση