Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:55 Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των παιδιών

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες και οι συγγενείς της άτυχης 42χρονης που έπεσε νεκρή από το χέρι του πρώην συζύγου της και αστυνομικού στην Καλαμαριά, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης (12.9.2023) στο διαμέρισμα της 42χρονης στην Καλαμαριά. Ο 38χρονος αστυνομικός περίμενε τα παιδιά να επιβιβαστούν στο σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα της, την πυροβόλησε με καραμπίνα και αυτοκτόνησε.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών, που μέσα σε μία στιγμή έχασαν όλο τον κόσμο τους. Από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ βρέθηκαν δίπλα στα δύο παιδιά, που την ώρα του φονικού βρίσκονταν στο σχολείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι δυο γιοί της οικογένειας βρίσκονται μαζί με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους, όπως ακόμη και το αν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ο 38χρονος αστυνομικός κραδαίνοντας μια καραμπίνα, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον 6ο όροφο. Όταν η 42χρονη πρώην σύζυγος του άνοιξε την πόρτα αυτός την εκτέλεσε πυροβολώντας την στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Γείτονας ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησε την αστυνομία που άμεσα έφτασε στο σημείο αποκλείοντας στην περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2023 έπειτα από χρόνια σχέσης. Μάλιστα, είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο, όμως ο 38χρονος πρώην αστυνομικός την πίεζε να τα ξαναβρούν. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 38χρονος έλεγε συχνά στον πατέρα του ότι θα σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του…

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος στην υποδιεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών στη Νέα Ραιδεστό χωρίς όπλο. Η αρμόδια υπηρεσία έκρινε πως έπρεπε να υπηρετεί άνευ όπλου λόγω προβλήματος στο χέρι του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση