Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 18:21 Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ»

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω του θανάτου του «Ξανθού» σε ηλικία 78 ετών, που βύθισε στη θλίψη το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

«Με θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Ιωαννίδη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) για τον μεγάλο Έλληνα παίκτη και προπονητή του μπάσκετ, που έγραψε τη δική του ιστορία στο άθλημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά «τον παλαιό βουλευτή και υπουργό της παράταξής μας, αλλά και τον αθλητή και προπονητή που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ» και καταλήγει απευθύνοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιάννη Ιωαννίδη:

«Με θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Ιωαννίδη. Τον παλαιό βουλευτή και υπουργό της παράταξής μας, αλλά και τον αθλητή και προπονητή που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση