Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 16:56 Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 16χρονο κορίτσι μετά από χρήση ναρκωτικών, καθώς νοσηλεύεται σε κώμα στην εντατική.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που είχε προμηθευτεί από κύκλωμα που τελικά εξάρθρωσε η αστυνομία σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN.

Η συμμορία με τα ναρκωτικά τα αποθήκευε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Γλυφάδα, ενώ υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα παρέλαβε το παιδί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι άτομα ανάμεσά τους και δύο ανήλικους που συμμετείχαν στο κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ εκτός από χασίς, φέρεται να εμπορεύονταν και σίσα- την κοκαΐνη των φτωχών, όπως είναι γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση