Εντυπωσιακές εικόνες από την χιονισμένη Σαμοθράκη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 09:59 Εντυπωσιακές εικόνες από την χιονισμένη Σαμοθράκη (ΦΩΤΟ)

Πυκνό χιόνι έχει σκεπάσει την Σαμοθράκη μετά το χιόνι που έπεσε στο νησί.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, ο αγώνας των συνεργείων του Δήμου προκειμένου να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό είναι συνεχής ωστόσο αρκετά είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς ο όγκος του χιονιού είναι πολύ μεγάλος.

Ο δήμος Σαμοθράκης με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους του νησιού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους και παράλληλα έχει δώσει τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης στα οποία μπορούν οι κάτοικοι να καλούν.

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκτός από τα τμήματα της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού κλιμακίου να απευθύνονται στο δήμο στα τηλέφωνα 6974299775 (Αντιδήμαρχος), 6979295338, 6978434050, 2551041790», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι σχολικές μονάδες στο νησί παραμένουν κλειστές για δεύτερη ημέρα με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Βίτσα.

Εντυπωσιακές εικόνες από την χιονισμένη Σαμοθράκη

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το νησί που έχει κυριολεκτικά «θαφτεί» στο χιόνι είναι εντυπωσιακές.

Πηγή: e-evros.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση