Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το βάζο του Ερντογάν και άλλα εντυπωσιακά δώρα που έλαβε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 15:55 Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το βάζο του Ερντογάν και άλλα εντυπωσιακά δώρα που έλαβε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εντυπωσιακά είναι τα εκθέματα που περιλαμβάνει το Μουσείο του Προεδρικού Μεγάρου, στο οποίο εκτίθενται δώρα που έχει λάβει από την αρχή της θητείας της ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το μουσείο με τα δώρα, το είχε παρουσιάσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον περασμένο Φεβρουάριο ωστόσο σήμερα (15/1/24) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που συνάντησε δημοσιογράφους, είχε την ευκαιρία να τους ξεναγήσει η ίδια στην έκθεση και να τους μιλήσει για κάποια από αυτά τα δώρα.

Πάρτε μια γεύση:

Το δώρο που έλαβε από τον Πάπα

Το πρωτόκολλο της παράδοσης της Θεσσαλονίκης

Το βάζο που έλαβε ως δώρο από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν

Το δώρο του Ουκρανού Προέδρου Ζελενσκι – Το είχε ζωγραφίσει μια κοπέλα στη Μαριούπολη

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση