Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες τα ξημερώματα στα Μέγαρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 10:38 Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες τα ξημερώματα στα Μέγαρα Φωτογραφία: e-megara.gr

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 21/01, στα Μέγαρα, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα να τραυματίζονται.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το τροχαίο έλαβε χώρα στο 40ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών -Κορίνθου στα Μέγαρα, όταν δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο συνοδηγός του ενός οχήματος, ενώ τρία ακόμη άτομα φέρουν ελαφρά τραύματα. Σημειώνεται ότι στα δύο ΙΧ οχήματα επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρεις άνδρες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το e-megara.gr, στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ενώ στο άλλο δύο νεαροί, εκ των οποίων ο ένας έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αιτία για το μοιραίο τροχαίο φαίνεται πως στάθηκε η υπερβολική ταχύτητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση