Σοβαρό πρόβλημα υγείας επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας: Ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 15:42 Σοβαρό πρόβλημα υγείας επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας: Ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020.

Στο δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες στην Ορεινή Κορινθία.

Σύμφωνα με το Mega, ο κατηγορούμενος ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Μάλιστα, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 αλλά λόγω του κορονοϊού δεν ανανεώθηκε.

Κατά τις ίδιες πηγές, το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε αναπηρία, βάσει της οποίας θα έπρεπε να έχει συνταξιοδοτηθεί μετά από 15 χρόνια δουλειάς.

Την ίδια ώρα, κανένα συγγενικό του πρόσωπο δεν βρέθηκε σήμερα στο πλευρό του ενώ περνούσε την πόρτα του αυτοφώρου, με τον 45χρονο να δηλώνει άγνοια για το πού βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Αρνείται να δώσει DNA

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη την Κυριακή στην Ορεινή Κορινθία, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται πως τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα – μαζί με τη μητέρα και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη ώστε να γίνει τεστ DNA στα παιδιά, ειδικά μετά την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας να μην αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, την ώρα που ο 45χρονος πατέρας αρνείται να δώσει DNA.

Χθες, η Τατιάνα Στεφανίδου πάντως αποκάλυψε ότι η μητέρα και τα παιδιά κρύβονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια, πρόκειται για ένα από τα πλέον δυσπρόσιτα μοναστήρια, καθώς σε κάποια από αυτά δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο.

Πηγές: thetoc, Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση