Κολωνός: Εξαφάνιση της 14χρονης Μελίνας Ειρήνης – Εκδόθηκε Missing kid Alert

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:12 Κολωνός: Εξαφάνιση της 14χρονης Μελίνας Ειρήνης – Εκδόθηκε Missing kid Alert

Missing Kid Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την εξαφάνιση από τον Κολωνό της Μελίνας – Ειρήνης, ηλικίας 14 ετών. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν στις 3 Απριλίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Κυριακή 7 Απριλίου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της 14χρονης Μελίνας – Ειρήνης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 4 το απόγευμα της 3ης Απριλίου από την περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα.

Η Μελίνα – Ειρήνη Γ. έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.70 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν φορούσε άσπρο αμάνικο μπουφάν και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση