Θρίλερ η μεταγωγή του γυναικοκτόνου στην Κορυδαλλό: Δεν τον δέχτηκαν στις φυλακές, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Τζάνειο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 11:23 Θρίλερ η μεταγωγή του γυναικοκτόνου στην Κορυδαλλό: Δεν τον δέχτηκαν στις φυλακές, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Τζάνειο

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η επιστροφή του δολοφόνου της Κυριακής στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μετά την αποσωλήνωσή του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στο "Αττικόν", από όπου νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο.

Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν δέχθηκε τον 39χρονο γυναικοκτόνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό. Επιπλέον, υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσουν επεισόδια βίας, επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές, ενώ η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την εντατική και ανέφεραν οτι δεν πρόκειται για ψυχασθενή.

Οι γιατροί αποσωλήνωσαν τον 39χρονο καθώς έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους έχει ανακτήσει απολύτως την επαφή του με το περιβάλλον μετά την έξοδό του από τη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Χάπια και αλκοόλ πριν τη γυναικοκτονία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα του 39χρονου βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg.

Να σημειωθεί ότι οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με τη συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του είναι: 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

Η φωτογραφία της Κυριακής με μελανιές στο χέρι

Φωτογραφία με σημάδια στα χέρια της, είχε αναρτήσει το 2020 η 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της 1ης Απριλίου, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Οπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στη φωτογραφία ντοκουμέντο η 28χρονη χαμογελά δίπλα στον 39χρονο δολοφόνο της ενώ το χέρι της φαίνεται να είναι γεμάτο από μελανιές.

Σύμφωνα με την εκπομπή "το Πρωινό", η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020 πριν τη μήνυσή της Κυριακής για κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση