Στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 11:54 Στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής και του επιχειρηματικού φόρουμ της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών θα συμμετάσχει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Βίλνιους της Λιθουανίας,από τις 10 έως τις 11 Απριλίου 2024.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF), όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συσκέψεις με ομολόγους του για την ανασυγκρότηση του δικτύου μεταφορών και την ενίσχυση του συντονισμένου πλαισίου βοήθειας προς την Ουκρανία.

Παράλληλα,ο κ. Σταϊκούρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της Λιθουανίας, Marius Skuodis.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση