Κρήτη: 44χρονη έχασε το παιδί της και έπαθε ανακοπή - Είχαν βγει να αγοράσουν λαμπάδες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 13:56 Κρήτη: 44χρονη έχασε το παιδί της και έπαθε ανακοπή - Είχαν βγει να αγοράσουν λαμπάδες Φωτό: intime

Η 44χρονη μητέρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης όταν μια 44χρονη μητέρα έχασε τις αισθήσεις της παθαίνοντας ανακοπή στην πλατεία Κορνάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συνόδευε το παιδί της στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά το έχασε από τα μάτια της.

Την ίδια ώρα, δύναμη της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσε από το σημείο απομάκρυνε το 5χρονο αγοράκι όταν αυτό βρέθηκε, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε όλη την ώρα που οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη 44χρονη γυναίκα.

Και καθώς το μικρό παιδί δεν ήταν δυνατόν, όπως είναι φυσικό, να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα του παρέμεινε στην επιχείρηση παρουσία αστυνομικού μέχρι που το παρέλαβε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση