Μενίδι: «Να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών από τον πατέρα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 19:20 Μενίδι: «Να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών από τον πατέρα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την άγρια δολοφονία 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι, με δράστη τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής της με τόσο άγριο τρόπο.

Η 40χρονη ζούσε μία ζωή κόλαση και υπέμενε ένα μαρτύριο στα χέρια του 50χρονου, καθώς απειλούσε κατ’ επανάληψη την ίδια αλλά και τα δύο παιδιά τους, πως θα τους σκοτώσει. Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

Για αυτό μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου.

«Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία, το παιδί κατάφερε να πάει. Ο δράστης φαίνεται όπως δεν θέλει να έχει σχέση με την οικογένειά. Τα παιδιά έχουν τη στήριξη την οικογένειας της μητέρας τους. Τα παιδιά, όχι μόνο βίωσαν βία σε βάρος της μητέρας τους, αλλά βίωσαν και τα ίδια βία. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών και η ανάθεση του 15χρονου σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Αναμένουμε πως θα δηλώσει συγγνώμη αλλά εγώ θα κάνω ότι δεν ακούω. Ο άνθρωπος αυτός πήγε στο ξενοδοχείο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δει ειδήσεις».

Σε σχέση με το γεγονός πως το η σορός της άτυχης γυναίκας έμεινε στο πεζοδρόμιο για αρκετές ώρες, η Βούλα Δημητριάδου είπε: «Όταν υπάρχει ανθρωποκτονία, η σορός πρέπει να μείνει εκεί για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Τώρα, τι να πω; Δεν υπήρχε ιατροδικαστής; Είναι ντροπή για την χώρα μας αυτό. Πρέπει να δούμε ποιοι επελήφθησαν το έγκλημα πριν το Ανθρωποκτονιών».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση