Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε Δημοτικό, πληροφορίες για σοβαρά τραυματισμένο παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 16:34 Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε Δημοτικό, πληροφορίες για σοβαρά τραυματισμένο παιδί

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο της Κηφισιάς όπου σημειώθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Tlive, ήταν σε εξέλιξη εργασίες για να τοποθετηθεί σιδερένια πόρτα στο 3ο δημοτικό σχολείο της περιοχής, όταν έπεσε και καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία παιδιά.

Ένας 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ατύχημα συνέβη την ώρα του διαλείμματος, αλλά υπήρχαν στο χώρο παιδιά. Η πόρτα αυτή έπεσε πάνω στο παιδί και το καταπλάκωσε.

Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο, παρέλαβε τον 9χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων. Ίσως χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης στο σχολείο στον RealFm, έγινε επισκευή στην κεντρική πόρτα του σχολείου το πρωί της Τρίτης.

Ολοκληρώθηκε η εργασία, παρέδωσαν το έργο και έφυγαν. Την ώρα που έφευγαν οι μαθητές, η πόρτα έφυγε από τη θέση της και πλάκωσε κάποια παιδάκια. Μάλιστα, την κράτησαν κάποια κάποιοι γονείς και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο εργολάβος δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις και συνελήφθη και δίνει κατάθεση. Στο σημείο είναι οι αντιδήμαρχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση